#videotar

OzoneUtazás: újra Srí Lankán

Bárány Róbert és az OzoneUtazás stábja már nem először jár Srí Lankán. 4 év eltelte után most ismét visszatértek a délkelet-ázsiai szigetre, mert kíváncsiak voltak, mi is történt az országgal az elmúlt időszakban. A teljes adást itt megnézheted!

Ázsiai karanténkonyha: Black Pepper Chicken Curry

Reméljük, még nem unjátok a curry-t. Most egy csirkehúsos változatot mutatunk be. A fűszerezésének köszönhetően garantáljuk, más lesz, mint a többi. Ha nem hiszed, gyere és próbáld ki!

Ázsiai karanténkonyha: Pad Thai

A ázsiai receptek sorát most Thaiföld No.1 tészta ételével folytatjuk. A nemzeti konyha ékköve, elkészítése nagyon egyszerű, a végeredmény pedig… Fogj egy serpenyőt, forrósítsd fel az olajat, a többit pedig mutatjuk, kattints ide!

Ázsiai karanténkonyha: Dhal Curry & Tempered Prawns

Rendhagyó módon most két, klasszikus Srí Lanka-i étel receptjével is készültünk. Extra “fűszerezésként”, a Jetwing Hotels egyik séfje a tengerparton fogja bemutatni Nektek az elkészítésüket. Mi már megéheztünk és Te?

Bali és a gyönyörű vízesései

Ha azt állítjuk, hogy Balin találhatóak Ázsia legszebb vízesései, akkor talán nem tévedünk olyan hatalmasat. Amilyen apró szigetről van szó, mégis megannyi lenyűgöző példánnyal büszkélkedhet. Nem hiszitek el? Mi mutatunk most párat. 

Hollywood után egy kis Bollywood?

Már meguntad a hollywoodi filmeket a karantén ideje alatt és valami igazán különlegesre vágysz? Gyere és ismerkedj meg az indiai filmgyártás pár remek alkotásával. Ajánlunk figyelmedbe pár bollywoodi filmet, tele zenével, tánccal.

Ázsiai karanténkonyha: Egg Biryani

A gasztroblogsorozatot egy igazi egytálétellel folytatjuk. Viszonylag gyorsan, könnyen elkészíthető. Lesz benne rizs, tojás, karamellizált hagyma, számtalan izgalmas ízvilágot hordozó friss és őrölt fűszer, tehát minden, ami szem-szájnak ingere.

Ázsiai karanténkonyha: vendégségben Srí Lankán

Hogyan is néz ki egy igazi helyi ebéd Srí Lankán? Mi kerül az étkezőasztalra? A ház körül elvégzett munka után jöhet a jól megérdemelt ebéd: azaz Bárány Róbert legújabb kalandjai Srí Lankán.

Ázsiai karanténkonyha: indiai Naan kenyér

A blogsorozatot egy nagyon egyszerű, viszont népszerű étellel folytatjuk. Indiában a főétkezések során szinte minden alkalommal valamilyen formában megtalálható az étkezőasztalon. Hogy ennek mi lehet az oka?

Ázsiai karanténkonyha: Chicken Tikka Masala

Új „blogsorozatba” kezdünk. Ha szeretsz főzni és unod már a konzerv ételeket, paprikás krumplit, darás tésztát, érdekelnek az újdonságok, gyere és csatlakozz! Hétről hétre új receptekkel várunk.

Az Aquaventure Waterpark - Dubai

Ha Dubai-ban jársz, ezt mindenképp ki kell próbálnod! Látogass el a világ 10 legjobb vízi parkjának egyikébe. Az Atlantis Aquaventure Waterpark közel 17 hektáron terül el, garantáltan minden korosztály szórakozását biztosítva.

Egyenlítő: Srí Lanka jelene

Wimal Morapitiye, irodánk ügyvezetője és egyben elnöke a Magyar - Srí Lanka Baráti Társaságnak ismételten vendége volt az OzoneTV - Egyenlítő műsorának. A beszélgetés során szóba került Srí Lanka múltja, jelene és jövője is. 

Srí Lanka leghíresebb teái

Ha valaki igazi, valódi teát szeretne inni, mindenképp ki kell próbálnia Srí Lanka teáit! A kézzel szedett leveleket a ceyloni teagyárak még most is zömében a hagyományos munkafolyamatok szerint dolgozzák fel.

OzoneUtazás: India - Bárány Róbert szemével

India hangulata semmihez sem fogható. Bárány Róbert pár napos Észak-India körutazáson vett részt, mely során belekóstolhatott az Arany Háromszög városainak mindennapi életébe. 

OzoneUtazás: Srí Lanka

Bárány Róbert ezúttal Srí Lankán kalandozott. Az OzoneUtazás csapata egy izgalmas srí lankai körutazáson vett részt még 2016-ban irodánk szervezésében. Az ott készített képkockákat itt megtekintheted.

Egyenlítő: India, Sri Lanka és india-óceáni szigetek

Irodánk ügyvezetője az Egyenlítő műsor vendége volt Bárány Róberttel együtt. A beszélgetés során Robi beszámolt friss indiai élményeiről, de szóba került még Srí Lanka, Maldív-szigetek, Mauritius és Seychelle-szigetek is. Jó kis beszélgetés volt.

OzoneUtazás: India - Gyetván Csaba kalandjai

Gyetván Csaba az 1001 éjszaka meséinek helyszínén, Indiában járt. Az útja során számtalan kaland érte: ellátogatott egy helyi iskola tanórájára, később beállt krikettezni és persze a Taj Mahal...