Srí Lanka ajánlatok

Srí Lanka  a festői tájak, a vízesések, teaültetvények, az elefántok és az ősi kultúra vidéke. 

,,Közelíts bármely irányból is, Ceylon oly páratlan és nagyszerű látványt kínál, amellyel a Föld egyetlen országa sem vetélkedhet."  - Sir Emerson Tennent

Tengerparti üdülés vagy egy kultúrális körút során ismernéd meg a Srí Lanka barátságos világát? Itt igazán felfrissülhetsz mint lelkileg, mint testileg. 
Srí Lanka – mely sokak által Ceylon néven ismert - egy könnycsepp alakú trópusi sziget az Indiai-óceánban, egy igazi kis édenkert, mely rabul ejti az oda utazókat.  2500 éves kultúra, teaültetvények, homokos tengerpartok, vízesések, kókuszligetek, ananászkertek, rizsföldek, trópusi erdők, páratlan állat- és növényvilág és nem utolsósorban vendégszerető, mosolygós helyiek fogadják az ide érkezőket. Legyen részese egy páratlan és felejthetetlen élménynek a  varázslatos Srí Lankán!

Srí Lanka körút + Maldív-szigetek / Bandos Maldives****

[ 905.000 Ft-tól ]

Srí Lanka kulturális és természeti kincseinek megtekintése után pihenés a Maldív-szigeteken. A Bandos sziget az Észak-Male Atollon található - 7 km távolságra a nemzetközi repülőtértől - kb. 20 perc gyorshajóval.

 

Kedvezmény: -50.000 Ft / fő

Srí Lanka / Goldi Sands***

[ 600.000 Ft-tól ]

A 67 szobával rendelkező szálloda a repülőtértől kb. 20 percre található, Negombo aranysárga homokos tengerpartján. Körülötte éttermek, bárok, kávézók, szuvenír boltok, melyek este hangulatossá varázsolják az utcát.

Srí Lanka / Jetwing Beach Hotel *****

[ 709.000 Ft-tól ]

A repülőtértől 15 km-re, Negombo-ban található, közvetlenül a finomhomokos tengerparton. Kertjében hatalmas pálmafák árnyékában és a két szép medence körül álló nyugágyakról csodálható az óceán panorámája.