Srí Lanka - Kiemelt utazások

Srí Lanka / Hotel J***

Ft-tól

A szálloda közvetlen tengerparti, a repülőtértől kb. 25 percre található. Azoknak ajánljuk, akik kedvező áron szeretnének az óceánparton nyaralni, de nem vágynak különösebb luxusra. 

Srí Lanka / Jetwing Beach Hotel *****

Ft-tól

A repülőtértől 15 km-re, Negombo-ban található, közvetlenül a finomhomokos tengerparton. Kertjében hatalmas pálmafák árnyékában és a két szép medence körül álló nyugágyakról csodálható az óceán panorámája.

Srí Lanka / Jetwing Blue Hotel*****

Ft-tól

Negombo közkedvelt szállodasorán található, a repülőtértől 15 km-re. A vízparton, modern stílusban megépített, új hotel.

Srí Lanka / Sunrise by Jetwing

Ft-tól

A Sunrise by Jetwing szálloda Passekudah öböl gyönyörű partján helyezkedik el, mely Srí Lanka keleti partján található.

Kedvezmény: -50.000 Ft / fő

Srí Lanka körút + üdülés a Goldi Sands Hotel-ben

699.000 Ft-tól

Srí Lanka legfőbb kulturális nevezetességeit és természeti szépségeit bemutató program. A körutazást követően pár napos tengerparti pihenés Negombo üdülővárosban.

Srí Lanka körút + üdülés a Jetwing Beach Hotel*****-ben

Ft-tól

Srí Lanka legfőbb kulturális nevezetességeit és természeti szépségeit bemutató program. A körutazást követően pár napos tengerparti pihenés vár ránk Negombo tengerpartján.

Srí Lanka körút + üdülés a Jetwing Sea Hotel****-ben

Ft-tól

Fedezd fel Srí Lanka legfőbb kulturális nevezetességeit, természeti szépségeit magyar csoportkísérővel! A körutazás után pár napos tengerparti pihenés. A részvételi díj tartalmazza már a nemzetközi repülőjegyet is.

Srí Lanka körút + üdülés a Sunrise by Jetwing Hotel****-ben

Ft-tól

Srí Lanka legfőbb kulturális nevezetességeit és természeti szépségeit bemutató program. A körutazást követően pár napos tengerparti pihenés vár ránk Passikudah tengerpartján (keleti tengerpart).