Seychelle-szigetek - Kiemelt utazások

Kedvezmény: -165.000 Ft / fő

Seychelle-szigetek / Acajou Beach Resort Hotel**** / Praslin

995.000 Ft-tól

Praslin-sziget észak-keleti részén, közvetlenül a Cote d’Or strandon található. Az Acajou Beach Resort 52 szobával rendelkezik és képeslapra illő, idilli környezetben várja az idelátogató turistákat.

Seychelle-szigetek / AVANI Seychelles Barbarons Resort & SPA**** / Mahé

Ft-tól

A szálloda Mahé-sziget nyugati csücskében, a repülőtértől kb. 15 km távolságra, közvetlenül egy pálmafákkal övezett, gyönyörű, finom homokos parton helyezkedik el a Barbarons-öbölben.

Kedvezmény: -135.000 Ft / fő

Seychelle-szigetek / Berjaya Beau Vallon Bay Resort & Casino*** / Mahé

759.000 Ft-tól

A hosszú és csodaszép Beau Vallon strandon található. Victoria-tól kb. 5 km-re, a repülőtértől kb. 15 km távolságra. Ideális mindazoknak, akik szabadidejüket változatosan szeretnék eltölteni.

Kedvezmény: -125.000 Ft / fő

Seychelle-szigetek / Berjaya Praslin Resort*** / Praslin

725.000 Ft-tól

Igazi mennyei búvóhely, az észak-keleti parton helyezkedik el Praslin-sziget egyik legszebb strandján. A kristálytiszta víz, a buja trópusi növényzet tökéletes hely egy igazán nyugodt nyaraláshoz.

Kedvezmény: -70.000 Ft / fő

Seychelle-szigetek / Coco de Mer & Black Parrot Suites**** / Praslin

920.000 Ft-tól

200 ha területen, közvetlenül a tengerparton található, modern, 4 csillagos szálloda. Nevét a különleges "coco de mer" pálmáról kapta, ami nagy számban megtalálható a szállodát körülvevő trópusi erdőben.

Kedvezmény: -165.000 Ft / fő

Seychelle-szigetek / Coral Strand Smart Choice Hotel*** / Mahé

880.000 Ft-tól

A szálloda Mahé észak-nyugati részén, a híres Beau Vallon Beach középső részén található. Ideális kiindulópont, hogy felfedezzük a szigetet. A repülőtértől kb. 25 perc alatt érhető el, a főváros kb. 10 percnyire.

Seychelle-szigetek / Double Tree by Hilton Seychelles Allamanda Resort & SPA****+ / Mahé

Ft-tól

Mahé déli részén, Anse Forbans településen található, a repülőtértől kb. 20 percre, közvetlenül a tengerparton, dús, trópusi növényzettel körülvéve. Tökéletes hely pihenni vágyóknak, nászutasoknak.

Seychelle-szigetek / Indian Ocean Lodge Hotel*** / Praslin

Ft-tól

Ízléses, családias hangulatú kis szálloda, mely a béke és nyugalom szigete, ahol mindig mosolyognak ránk. Közvetlenül Grand Anse fehér homokos partján, az aprócska falu peremén helyezkedik el.

Seychelle-szigetek / Kempinksi Seychelles Resort***** / Mahé

Ft-tól

A hotel Mahé sziget déli részén, a csodálatos Baie Lazare öböl homokos partja mellett fekszik.A 148 szobával rendelkező üdülőkomplexum idilli környezetben található, hatalmas sziklák és a türkizkék víz veszi körül.

Seychelle-szigetek / Le Domaine de L'Orangeraie**** / La Digue

985.000 Ft-tól

A helyi stílusban épült szálloda a szigetcsoport egyik legszebb szigetén, az elbûvölő La Digue-on található. A komplexumot csak néhány lépés választja el a csodálatos szépségû Anse Severe parttól.

Kedvezmény: -205.000 Ft / fő

Seychelle-szigetek / Paradise Sun Hotel**** / Praslin

1.350.000 Ft-tól

A 80 szobás szálloda Praslin-sziget észak-keleti részén, a 3 km hosszú Cote d'Or Beach fehér homokos partszakasz végénél található. A szálloda épülete harmonikusan illeszkedik a környezetbe, igazi festői képet nyújtva.

Kedvezmény: -250.000 Ft / fő

Seychelle-szigetek / Savoy Resort & Spa***** / Mahé

1.120.000 Ft-tól

Az ötcsillagos luxus szálloda a fő szigeten, a 3 kilométer hosszúságú, festői Beau Vallon strand közvetlen szomszédságában található. A hotel 160 szobával várja a pihenni vágyó vendégeket, nászutasokat.