Maldív - szigetek kiemelt ajánlatok

Maldív a fehér homokos partok, korallzátonyok, mesés természeti környezet, és a romantika országa.

 

🌴Unod a Balaton, és jön a nyár, szabadulj ki hát a mókuskerékből!! Engedd, hogy elvarázsoljon a fehér homok, a kristálytiszta óceán, és a trópusi flóra!

🏝️ Rejtőzz el a világ elől egy eldugott szigeten, ahol a bungalód körüli zöldellő növényzet magába rejt, és ahol a homok vakítóan fehér, az óceán vize pedig tökéletesen türkiz.

🐠 Búvárkodj a színpompás korallzátonyok között, vagy lazíts a hófehér homokban, míg a naplemente festi aranyba a horizontot. Próbáld ki a horgászatot, evezd be az óceánt, vagy etess rájákat az esti órákban!

🌅 Képzeld el magad a trópusi naplementében egy pohár koktéllal, vagy egy pálmafa árnyékában, miközben a bárányfelhőket bámulod. Ez nem álom, hanem a valóság vár rád!

🎉 Ne hagyd ki életed lehetőségét! Foglalj most, és élvezd az akciós árakat,  A foglalásokat most extra kedvezményekkel tesszük még vonzóbbá!

Szeretnél elbújni a nagyvilág elől egy kis szigeten, amely maga az Édenkert? Ahol a bungalód körüli trópusi zöld elrejt mindenki elől? Ahol valóban vakítóan fehér a homok és tökéletesen az óceán vize?  Ha ilyen vakációt álmodsz magadnak, lent  konkrét ajánlatokat találsz.. 

Az Indiai-óceánban, az Egyenlítő közelében füzér szerűen elnyúló korallzátonyok sora alkotja az országot.  Eddig unalmasnak gondoltad a horgászatot, de talán kipróbálnád, milyen lehet egy csónakból egy szál zsinórral a kezedben halat fogni, aztán a zsákmányt ropogósra sütve elfogyasztani? Netán eveznél az óceán nyugodt vizén és számolnád a körülötted kíváncsiskodó, szivárványszínű halakat? Unaloműzőnek beneveznél még egy esti rája etetésbe is?   Legyen szó akár pihentető nyaralásról, nászútról, vagy aktív kikapcsolódásról, mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelőt. Hangulatos, vízparti vagy cölöpökön villa lehet az otthonod ez alatt az idő alatt. 

Pakold be most a bőröndödet, és gyűjtsd össze életed pazar élményeit! 

🛫 Bízd magad ránk! 30 éves szakmai tapasztalatunkkal garantáljuk, hogy minden tökéletes lesz. Válassz kínálatunkból, és indulhat anyaralás!

Kattints most, és tedd ezt a nyarat a legjobbá! A Maldív-szigetek csak rád vár! 🌞


Ajánlatkérés és foglalás:
📧 info@jetwing.hu ☎️ +36 1/999 4646

Kedvezmény: -100.000 Ft / fő

Maldív-szigetek / Embudu Village Maldives***

[ 559.000 Ft-tól ]

A sziget gyorshajós reptéri transzferrel kb. 20 perc alatt könnyedén elérhető. A kristálytiszta lagúnában a színpompás, gazdag élővilág szabad szemmel is látható.

Kedvezmény: -50.000 Ft / fő

Maldív-szigetek / Plumeria Maldives ****

[ 545.000 Ft-tól ]

A szigetet az oda látogató vendégek gyorshajó, illetve hidroplán transzferrel közelíthetik meg. A gazdag vízi élővilággal rendelkező turista paradicsom nem csak a látnivalók miatt vált népszerűvé hanem a jó ár-érték aránya miatt is. 

Maldív-szigetek / Dreamland Maldives****

[ 695.000 Ft-tól ]

Az ellipszis alakú sziget, gyönyörű fehér homokos parttal 2018-ban nyitott. A magas mangrove és pálmafákkal szegélyezett 1600m2-es friss vízű tó, egyedi vegetáció teszi különlegessé a szigetet. 

Maldív-szigetek / Bandos Island****

[ 739.000 Ft-tól ]

A sziget mindössze 7 km-re található Male-tól. A reptéri transzfer időtartama  körülbelül 15 perc gyorshajóval. Az összesen 215 bungalót és villát dús, zöld növényzet veszi körül, lehetőséget adva a nyugodt pihenésre.

Maldív-szigetek / Angaga Island Resort****

[ 739.000 Ft-tól ]

Angaga Island Resort a South Ari Atollon helyezkedik el. A sziget Male nemzetközi repülőtérről egy kb. 30 perces hidroplán transzferrel érhető el.

Maldív-szigetek / Fihalhohi Island Resort****

[ 749.000 Ft-tól ]

Fihalhohi Island a South Male Atollon helyezkedik el, Male nemzetközi repülőtértől kb. 28 km-re. A gyorshajó transzfer időtartama kb. 45 perc.

Maldív szigetek / SAii Lagoon Maldives *****

[ 755.000 Ft-tól ]

A SAii Lagoon Maldives - Curio Collection by Hilton egy újonnan épült  ötcsillagos szálloda a South Male Atoll-on. A Malé nemzetközi repülőtértől 15 percnyi útra van gyorshajóval.

Maldív-szigetek / Villa Park - Sun Island Resort****

[ 759.000 Ft-tól ]

Sun Island a South Ari Atollon helyezkedik el, a reptértől körülbelül 100 km-re. A sziget mérete 1.600 x 440 m, a légi transzfer Male-tól körülbelül 40 perc. Az utasok körében népszerű választás a jó ár-érték arány miatt.

Maldív-szigetek / Royal Island Resort & Spa*****

[ 785.000 Ft-tól ]

A sziget mérete 800 x 220 m, a nevének megfelelő színvonallal, szolgáltatásokkal varázsolja el vendégeit. A sziget a nemzetközi repülőtértől légi transzferrel 35 perc. Jó ár-érték arány jellemzi.