Indonézia / Bali - Kiemelt utazások

Bali / Grand Mirage Resort & Thalasso Bali*****

Ft-tól

A repülőtértől kb. 25 percre Tanjung Benoa-n (Nusa Dua körzet) található luxus üdülőhely 301 szobával várja vendégeit. Közvetlen tengerparti szálloda, hatalmas trópusi kerttel, ideális családoknak, pároknak egyaránt.

Bali / Hotel Nikko Bali**** (ex. Grand Aston)

Ft-tól

A 188 szobával rendelkező szálloda Bali egyik legfelkapottabb üdülőterületén helyezkedik el a Nusa Duával egybeépült Benoán. A repülőtértől 25 perc alatt elérhető, a közvetlen tengerparti hotel.

Bali / Intercontinental Bali Resort*****

Ft-tól

A repülőtértől 15 percre található, Bali egyik legszebb partján fekszik, a Jimbaran-öbölben. Hagyományos balinéz stílusban épült, természetes színárnyalatokkal, 417 jól felszerelt szobával várja vendégeit.

Bali / Melia Bali*****

Ft-tól

A spanyol Melia Hotels szállodalánchoz tartozó hotel, a repülőtértől 11 km-re található Nusa Dua kedvelt üdülőrészen. Nusa Dua Bali déli részén helyezkedik el és az egyik legelőkelőbb része.

Bali / Mercure Resort Sanur****

399.000 Ft-tól

A szálloda Bali déli részén található, az egykori halászfaluból egyik legnépszerűbb üdülőhellyé vált Sanurban, kb 20 percre a repülőtértől. A 189 szobával rendelkezik, közvetlenül a homokos tengerparton fekszik.

Bali / Nusa Dua Beach Resort*****

Ft-tól

A 382 szobával rendelkező szálloda Bali déli részén található, egy kis félszigeten a Nusa Dua-i üdülőrészen. Kertjében 3 medence nyújt felfrissülést, 200 méter hosszú homokos strandja pedig csak néhány lépés.

Bali / Prama Sanur Beach Hotel****

Ft-tól

A szálloda közvetlenül Sanur homokos tengerpartján helyezkedik el, Mertasari beach-en, mely Bali egyik legnépszerűbb üdülőövezete, kevésbé nyüzsgő és zajos, mint Kuta, így ideális családoknak.

Bali / The Jayakarta***+

Ft-tól

A Bali repülőterétől 25 percre található szálloda 344 szobával várja a vendégeit a méltán híres Legian Beach partszakaszon. Trópusi zöld kertjében 3 medence és 1 gyermek medence nyújt felfrissülést.