Rólunk

Kedves leendő Utasunk!

A Jetwing csoport több, mint 40 éve alakult, régóta meghatározó alakja a Délkelet-ázsiai turisztikai szakmának. A Jetwing Hotels 22 szállodával és 10 villa típusú hotellel rendelkezik.

A Jetwing Travel közel 25 éve van jelen a magyar turisztikai piacon. Kiutaztatással foglalkozunk - közel 300 hazai utazási irodában elérhetőek, foglalhatók útjaink.

Specialitásunk elsősorban DélKelet-Ázsia térségének országai, az Indiai-óceán szigetvilága. E zömmel trópusi úticélok vonzereje nemcsak a téli időszakra jellemző, hanem a nyári hónapokban is megmarad, hiszen az ottani időjárási körülmények – kevés kivételtől eltekintve – egész évben vonzzák a turistákat.

Saját szervezésű útjaink célállomásai: Srí Lanka, Maldív-szigetek, India, Indonézia -Bali, Thaiföld,  Indokína, Seychelle-szigetek, Mauritius, Egyesült Arab Emirátusok. Ezekben az országokban tengerparti üdüléseket, kulturális körutazásokat, valamint kombinált programokat egyaránt kínálunk. A tengerparti üdülés helyszínei képeslapra illő, pálmafákkal szegélyezett, homokos tengerpartok. A Maldív-szigetek például  a világ legszebb strandjainak egyikét mondhatja magáénak. A körutak során az adott ország látnivalóinak legjavával ismerkedhet meg az utazó. Természeti csodáin kívül rendkívül gazdag kulturális örökségével  kiemelkedik a sorból India, Srí Lanka, Thaiföld és Bali. Népszerűek két, vagy három országot is érintő útjaink, így például egy Srí Lankán tett, látnivalókban bővelkedő utazást remekül kiegészíti néhány nap tengerparti pihenés a szomszédos Maldív-szigeteken.

Meghirdetett dátumokkal indítjuk csoportjainkat, azon felül bármely időpontban, egyénileg is utaztatunk. Programjaink összeállítását tekintve nagyon rugalmasak vagyunk, egyedi kéréseket is figyelembe veszünk. Az utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal történik.

Azok, akik érdeklődnek a hazánkétól nagyban eltérő kultúrák iránt, a családi nyaralásra vágyók, nászutat tervező párok egyaránt megtalálhatják kínálatunkban a megfelelő helyszínt utazásukhoz.

Egzotikus útjaink sikere a kilencvenes évek közepén kezdődött. Irodánk hamar ismertté vált, s azóta több ezer turista utazását szerveztük meg. Felkészült, szakképzett munkatársaink, idegenvezetőink célja az, hogy vendégeink élményekben gazdagon térjenek haza ezekből a gyönyörű és érdekes országokból.

Szeretnénk olyan utazási iroda lenni, amelyik kiérdemli az Ön legközelebbi utazásának megszervezését is. Köszönjük figyelmét, köszönjük bizalmát!

Jetwing Travel - Az Indiai-óceán térségének specialistája

Utasaink véleménye irodánkról

Dr. Gyenesei István

a Somogy Megyei Önkormányzat korábbi elnöke, volt miniszter

Áru helyett, élményt! Közel húsz éve, egy csodálatos Sri Lanka és Maldív-szigetek út kapcsán találtunk rá a Jetwing Travelre. Azóta tart a „szerelem”. Számos esetben juttattak bennünket különleges, prémium élményhez. Nem véletlen, hogy két évtizede csak velük, vagy általuk utazunk. Köszönjük a mindig mosolygós Wimalnak és nagyszerű munkatársainak a sok csodás élményt!

Szabó Nóra

jógaoktató, világutazó

Számomra a Jetwing Travel a nagybetűs utazási iroda. A céljuk, hogy a vendégek valóban megszeressék az adott úticélt és életreszóló élményeket szerezzenek. Srí Lankát, Indiát, a Maldív-szigeteket és Mauritiust is úgy jártuk végig, hogy ezeknek az országoknak egyszerre ismertük meg teljesen eltérő arcait, természeti világát, kultúráját. Szeretettel ajánlom Mindenkinek!

Bárány Róbert

OzoneTv műsorvezetője

A Jetwing Travel nem egy egyszerű utazási iroda. Annál sokkal több.. Egyrészt a Föld egyik legizgalmasabb régiójának Dél- és Délkelet Ázsiának a szakértője, másrészt szolgáltatásai is kiemelkedőek. De ami legfontosabb. Olyan emberek dolgoznak az irodában, akiknek szenvedélyük az utazás. Célunk közös: a különböző országokon keresztül olyan világokat megmutatni , amiket megtapasztalva mi is többek leszünk.

Dr. Király Mária

Ringier Axel Springer Magyarország operatív ügyvezető igazgatója

A Jetwing Utazási Iroda kíváló és színvonalas szolgáltatásait kb. 20 évvel ezelőtt ismertem meg. A nagy nemzetközi média ügynökségeknek szerveztünk egy incentív utazást Srí Lankára és a Maldív-szigetekre. Olyan élményekben volt részünk, mely arra ösztönözte a társaság nagy részét, hogy a családjával is megismételje az utat. Mindenkinek csak ajánlani tudom szolgáltatásait!

Büky Anna

író, jógaoktató

"Több hétre indultam neki Srí Lankának egyedül. De semmi félelem nem volt bennem. A biztonsági alapot a Délkelet-Ázsia térségeinek specialistája, a Jetwing Travel utazási iroda adta. Az előzetes szervezés gördülékeny és stresszmentes volt. A helyszínen is felkészült, szakképzett idegenvezető várt. A 10 napos körút során, a magyar csoporthoz csatlakozva megnézhettem Srí Lanka legfontosabb kulturális és spirituális látnivalóit. Informatív légkör, lenyűgöző helyek, jó társaság, elegáns, tiszta szállodák és nem utolsó sorban jó étkek! Nehéz nem szuperlatívuszokban beszélni életem egyik legszebb útjáról. Hálás vagyok, hogy tökéletes szervezéssel indult a srí lankai kalandozásom, melyet több hetes jógatáborban való továbbképzés követett. De ez már egy másik bejegyzés témája lenne. A fenséges szigetet, Srí Lankát mindenkinek szívből ajánlom. És keresd a specialistát! "