Rólunk

Kedves leendő Utasunk!

A Jetwing csoport több, mint 40 éve alakult, régóta meghatározó alakja a Délkelet-ázsiai turisztikai szakmának. A Jetwing Hotels 22 szállodával és 10 villa típusú hotellel rendelkezik.

A Jetwing Travel közel 25 éve van jelen a magyar turisztikai piacon. Kiutaztatással foglalkozunk - közel 300 hazai utazási irodában elérhetőek, foglalhatók útjaink.

Specialitásunk elsősorban DélKelet-Ázsia térségének országai, az Indiai-óceán szigetvilága. E zömmel trópusi úticélok vonzereje nemcsak a téli időszakra jellemző, hanem a nyári hónapokban is megmarad, hiszen az ottani időjárási körülmények – kevés kivételtől eltekintve – egész évben vonzzák a turistákat.

Saját szervezésű útjaink célállomásai: Srí Lanka, Maldív-szigetek, India, Indonézia -Bali, Thaiföld,  Indokína, Seychelle-szigetek, Mauritius, Egyesült Arab Emirátusok. Ezekben az országokban tengerparti üdüléseket, kulturális körutazásokat, valamint kombinált programokat egyaránt kínálunk. A tengerparti üdülés helyszínei képeslapra illő, pálmafákkal szegélyezett, homokos tengerpartok. A Maldív-szigetek például  a világ legszebb strandjainak egyikét mondhatja magáénak. A körutak során az adott ország látnivalóinak legjavával ismerkedhet meg az utazó. Természeti csodáin kívül rendkívül gazdag kulturális örökségével  kiemelkedik a sorból India, Srí Lanka, Thaiföld és Bali. Népszerűek két, vagy három országot is érintő útjaink, így például egy Srí Lankán tett, látnivalókban bővelkedő utazást remekül kiegészíti néhány nap tengerparti pihenés a szomszédos Maldív-szigeteken.

Meghirdetett dátumokkal indítjuk csoportjainkat, azon felül bármely időpontban, egyénileg is utaztatunk. Programjaink összeállítását tekintve nagyon rugalmasak vagyunk, egyedi kéréseket is figyelembe veszünk. Az utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal történik.

Azok, akik érdeklődnek a hazánkétól nagyban eltérő kultúrák iránt, a családi nyaralásra vágyók, nászutat tervező párok egyaránt megtalálhatják kínálatunkban a megfelelő helyszínt utazásukhoz.

Egzotikus útjaink sikere a kilencvenes évek közepén kezdődött. Irodánk hamar ismertté vált, s azóta több ezer turista utazását szerveztük meg. Felkészült, szakképzett munkatársaink, idegenvezetőink célja az, hogy vendégeink élményekben gazdagon térjenek haza ezekből a gyönyörű és érdekes országokból.

Szeretnénk olyan utazási iroda lenni, amelyik kiérdemli az Ön legközelebbi utazásának megszervezését is. Köszönjük figyelmét, köszönjük bizalmát!

Jetwing Travel - Az Indiai-óceán térségének specialistája

Utasaink véleménye irodánkról

Dr. Gyenesei István

a Somogy Megyei Önkormányzat korábbi elnöke, volt miniszter

Áru helyett, élményt! Közel húsz éve, egy csodálatos Sri Lanka és Maldív-szigetek út kapcsán találtunk rá a Jetwing Travelre. Azóta tart a „szerelem”. Számos esetben juttattak bennünket különleges, prémium élményhez. Nem véletlen, hogy két évtizede csak velük, vagy általuk utazunk. Köszönjük a mindig mosolygós Wimalnak és nagyszerű munkatársainak a sok csodás élményt!

Szabó Nóra

jógaoktató, világutazó

Számomra a Jetwing Travel a nagybetűs utazási iroda. A céljuk, hogy a vendégek valóban megszeressék az adott úticélt és életreszóló élményeket szerezzenek. Srí Lankát, Indiát, a Maldív-szigeteket és Mauritiust is úgy jártuk végig, hogy ezeknek az országoknak egyszerre ismertük meg teljesen eltérő arcait, természeti világát, kultúráját. Szeretettel ajánlom Mindenkinek!

Bárány Róbert

OzoneTv műsorvezetője

A Jetwing Travel nem egy egyszerű utazási iroda. Annál sokkal több.. Egyrészt a Föld egyik legizgalmasabb régiójának Dél- és Délkelet Ázsiának a szakértője, másrészt szolgáltatásai is kiemelkedőek. De ami legfontosabb. Olyan emberek dolgoznak az irodában, akiknek szenvedélyük az utazás. Célunk közös: a különböző országokon keresztül olyan világokat megmutatni , amiket megtapasztalva mi is többek leszünk.

Dr. Király Mária

Ringier Axel Springer Magyarország operatív ügyvezető igazgatója

A Jetwing Utazási Iroda kíváló és színvonalas szolgáltatásait kb. 20 évvel ezelőtt ismertem meg. A nagy nemzetközi média ügynökségeknek szerveztünk egy incentív utazást Srí Lankára és a Maldív-szigetekre. Olyan élményekben volt részünk, mely arra ösztönözte a társaság nagy részét, hogy a családjával is megismételje az utat. Mindenkinek csak ajánlani tudom szolgáltatásait!