OzoneUtazás: újra Srí Lankán

2020-07-02 10:00 | #blog #srílanka #ozoneutazás #bárányróbert #újabb #kalandok #élmények #videótár

Bárány Róbert és az OzoneUtazás stábja már nem először jár Srí Lankán. 4 év eltelte után most ismét visszatértek a délkelet-ázsiai szigetre, mert kíváncsiak voltak, mi is történt az országgal az elmúlt időszakban. A teljes adást itt megnézheted!

"Négy éve voltam Srí Lankán és akkor ígéretet tettem magamnak, hogy visszatérek. Úgyhogy ismét itt vagyok, hogy újra vessek rá egy hosszabb pillantást. Egyrészt mert nem láttam még mindent, plusz azóta történt egy és más. Az a helyzet, hogy Srí Lanka most még jobban tetszett, mint először. Pedig már akkor is nagyon szerettem. Ez a trükkös kis ország rendkívül módon beetetett, megmutatta magát, mégsem lett kevésbé titokzatos. Azt gondoltam mélyre ástam, mégis valahogy mindig a felszínen kavarogtam. Srí Lanka mintha mindig játszott volna velem és szerintem pontosan ezt hiszik az ország megszállottjai is. Nem tudnak megszabadulni tőle.

Mi is teljesen egyetértünk Robi szavaival, hasonlók az érzéseink a szigetország iránt :) Minden egyes látogatás során újabb és újabb élményekkel térünk haza.

Ha lemaradtál volna az adásáról, itt újra visszanézheted:

Forrás: OzoneNetwork