Ázsiai karanténkonyha: vendégségben Srí Lankán

2020-04-28 14:00 | #karanténkonyha #blog #srílanka #ozoneutazás #vendégségben #ebéd #curry #videótár

Hogyan is néz ki egy igazi helyi ebéd Srí Lankán? Mi kerül az étkezőasztalra? A ház körül elvégzett munka után jöhet a jól megérdemelt ebéd: azaz Bárány Róbert legújabb kalandjai Srí Lankán.

Bárány Róbert és az OzoneUtazás stábja már nem először járt Srí Lankán. A pár évvel ezelőtti utazásuk után ismét a délkelet-ázsiai sziget felé vették az irányt, mert kíváncsiak voltak, mi történt az országgal az elmúlt időszakban. A program ismét gazdagra sikerült, de a főbb látnivalók mellett, azért igazi kalandokra is akadt idő.

Például a megfáradt világutazókat Wimal (a Jetwing Travel ügyvezetője) és családja látta vendégül a szülőfalujában. A látogatás emlékére a kertben egy banánfát is ültettek, majd az asztal köré ültek és elfogyasztottak egy igazi helyi Srí Lanka-i ebédet természetesen az ottani szokásoknak megfelelően, kézzel. Közben szó esett a helyi konyháról, ételekről, fűszerekről. Gyere és less be Te is a "kulisszák mögé".

Részlet az OzoneUtazás legújabb Srí Lanka-i műsorából: 

A Srí Lankáról készült teljes adás megtekinthető az OzoneNetwork csatornán. A februári premier óta folyamatosan műsoron van, reméljük minél többen láttátok már. Aki esetleg lemaradt volna, ne csüggedjen, hamarosan a weboldalunkon is elérhető lesz az új film.

Forrás: OzoneUtazás