Ázsiai karanténkonyha: Black Pepper Chicken Curry
Reméljük, még nem unjátok a curry-t. Most egy csirkehúsos változatot mutatunk be. A fűszerezésének köszönhetően garantáljuk, más lesz, mint a többi. Ha nem hiszed, gyere és próbáld ki!
Reméljük, még nem unjátok a curry-t. Most egy csirkehúsos változatot mutatunk be. A fűszerezésének köszönhetően garantáljuk, más lesz, mint a többi. Ha nem hiszed, gyere és próbáld ki!
A ázsiai receptek sorát most Thaiföld No.1 tészta ételével folytatjuk. A nemzeti konyha ékköve, elkészítése nagyon egyszerű, a végeredmény pedig… Fogj egy serpenyőt, forrósítsd fel az olajat, a többit pedig mutatjuk, kattints ide!
A sok főétel után jöjjön egy fantasztikus leves, egyenesen Vietnámból. A helyi konyha híres az igazán íz gazdag pho leveseiről. Mi egy csirkés verziót választottunk. Tavasszal jönnek a friss zöldségek, ezt ki kell próbálnod!
Most egy olyan Srí Lanka-i étellel ismerkedünk meg, ami igazi immunerősítő és még kimondottan ízletes is. Gondoltad volna, hogy zöldbab mellé kókuszt fogyassz? Mi mutatunk egy jó kis receptet, próbáld ki Te is!
Rendhagyó módon most két, klasszikus Srí Lanka-i étel receptjével is készültünk. Extra “fűszerezésként”, a Jetwing Hotels egyik séfje a tengerparton fogja bemutatni Nektek az elkészítésüket. Mi már megéheztünk és Te?
A gasztroblogsorozatot egy igazi egytálétellel folytatjuk. Viszonylag gyorsan, könnyen elkészíthető. Lesz benne rizs, tojás, karamellizált hagyma, számtalan izgalmas ízvilágot hordozó friss és őrölt fűszer, tehát minden, ami szem-szájnak ingere.
Hogyan is néz ki egy igazi helyi ebéd Srí Lankán? Mi kerül az étkezőasztalra? A ház körül elvégzett munka után jöhet a jól megérdemelt ebéd: azaz Bárány Róbert legújabb kalandjai Srí Lankán.
A következő ázsiai étel, amit bemutatunk Nektek az nem más, mint a halfasírt. Srí Lankán előételként fogyasztják, de körettel tálalva akár főételként is megállja a helyét. Gyors és könnyű, igazi vendégváró fogás.
A blogsorozatot egy nagyon egyszerű, viszont népszerű étellel folytatjuk. Indiában a főétkezések során szinte minden alkalommal valamilyen formában megtalálható az étkezőasztalon. Hogy ennek mi lehet az oka?
Új „blogsorozatba” kezdünk. Ha szeretsz főzni és unod már a konzerv ételeket, paprikás krumplit, darás tésztát, érdekelnek az újdonságok, gyere és csatlakozz! Hétről hétre új receptekkel várunk.