#recept

Ázsiai karanténkonyha: Black Pepper Chicken Curry

Reméljük, még nem unjátok a curry-t. Most egy csirkehúsos változatot mutatunk be. A fűszerezésének köszönhetően garantáljuk, más lesz, mint a többi. Ha nem hiszed, gyere és próbáld ki!

Ázsiai karanténkonyha: Pad Thai

A ázsiai receptek sorát most Thaiföld No.1 tészta ételével folytatjuk. A nemzeti konyha ékköve, elkészítése nagyon egyszerű, a végeredmény pedig… Fogj egy serpenyőt, forrósítsd fel az olajat, a többit pedig mutatjuk, kattints ide!

Ázsiai karanténkonyha: Green Beans Malluma

Most egy olyan Srí Lanka-i étellel ismerkedünk meg, ami igazi immunerősítő és még kimondottan ízletes is. Gondoltad volna, hogy zöldbab mellé kókuszt fogyassz? Mi mutatunk egy jó kis receptet, próbáld ki Te is!

Ázsiai karanténkonyha: Dhal Curry & Tempered Prawns

Rendhagyó módon most két, klasszikus Srí Lanka-i étel receptjével is készültünk. Extra “fűszerezésként”, a Jetwing Hotels egyik séfje a tengerparton fogja bemutatni Nektek az elkészítésüket. Mi már megéheztünk és Te?

Ázsiai karanténkonyha: Egg Biryani

A gasztroblogsorozatot egy igazi egytálétellel folytatjuk. Viszonylag gyorsan, könnyen elkészíthető. Lesz benne rizs, tojás, karamellizált hagyma, számtalan izgalmas ízvilágot hordozó friss és őrölt fűszer, tehát minden, ami szem-szájnak ingere.

Ázsiai karanténkonyha: indiai Naan kenyér

A blogsorozatot egy nagyon egyszerű, viszont népszerű étellel folytatjuk. Indiában a főétkezések során szinte minden alkalommal valamilyen formában megtalálható az étkezőasztalon. Hogy ennek mi lehet az oka?

Ázsiai karanténkonyha: Chicken Tikka Masala

Új „blogsorozatba” kezdünk. Ha szeretsz főzni és unod már a konzerv ételeket, paprikás krumplit, darás tésztát, érdekelnek az újdonságok, gyere és csatlakozz! Hétről hétre új receptekkel várunk.