#jetwing

Ázsiai karanténkonyha: Green Beans Malluma

Most egy olyan Srí Lanka-i étellel ismerkedünk meg, ami igazi immunerősítő és még kimondottan ízletes is. Gondoltad volna, hogy zöldbab mellé kókuszt fogyassz? Mi mutatunk egy jó kis receptet, próbáld ki Te is!

Megjelent a Jetwing Travel katalógusa

Indiától Thaiföldig, Dubaitól Baliig kínál körutazásokat és üdüléseket a Jetwing Travel új, téli-tavaszi katalógusa. Elkészült az indiai-óceáni térség specialistájának számító Jetwing Travel 2018-19. évi téli-tavaszi katalógusa.

OzoneUtazás: India - Bárány Róbert szemével

India hangulata semmihez sem fogható. Bárány Róbert pár napos Észak-India körutazáson vett részt, mely során belekóstolhatott az Arany Háromszög városainak mindennapi életébe. 

Jetwing Travel: Srí Lanka mellett új úti célok

A Hilton Budapest hotelben mutatta be 2016/17-es téli-tavaszi katalógusát a Jetwing Travel, amelynek kínálatában a hagyományos Srí Lanka mellett újdonságként Malajzia, Indokína, Burma és Thaiföld is megjelent.

OzoneUtazás: Srí Lanka

Bárány Róbert ezúttal Srí Lankán kalandozott. Az OzoneUtazás csapata egy izgalmas srí lankai körutazáson vett részt még 2016-ban irodánk szervezésében. Az ott készített képkockákat itt megtekintheted.

Egyenlítő: India, Sri Lanka és india-óceáni szigetek

Irodánk ügyvezetője az Egyenlítő műsor vendége volt Bárány Róberttel együtt. A beszélgetés során Robi beszámolt friss indiai élményeiről, de szóba került még Srí Lanka, Maldív-szigetek, Mauritius és Seychelle-szigetek is. Jó kis beszélgetés volt.

Egyre jobban szeretjük a Fenséges Szigetet

A Srí Lankára utazó magyar turisták száma háromszorosa a néhány évvel ezelőtti forgalomnak. Míg 2010-ben csak 836 fő, 2014-ben 2697 vendég utazott hazánkból a „Fenséges Szigetre”. 

OzoneUtazás: India - Gyetván Csaba kalandjai

Gyetván Csaba az 1001 éjszaka meséinek helyszínén, Indiában járt. Az útja során számtalan kaland érte: ellátogatott egy helyi iskola tanórájára, később beállt krikettezni és persze a Taj Mahal...