Az utazásból sosem elég – Nyissunk új tájak felé!

2018-04-06 18:00 | #utazás #ázisa #indiaióceán #jetwing #WimalMorapitiye #sajtó

Az utazásban az a szép, hogy minden mozzanata izgalmas. Az a része is, amikor még csak a térképet és az útikönyvet nézegetjük a kanapén, és az is, amikor kiszámoljuk a rászánható büdzsét.

Az utazásban az a szép, hogy minden mozzanata izgalmas. Az a része is, amikor még csak a térképet és az útikönyvet nézegetjük a kanapén, és az is, amikor kiszámoljuk a rászánható büdzsét. Aztán jön a döntés pillanata, amikor megfogalmazódik a valós úti cél. A repülőre, vonatra vagy buszra felülve pedig olyan érzésünk támadhat, mintha szerelmesek lennénk.

Hogy minél többen vághassanak neki ilyen érzésekkel a megérdemelt utazásnak, ezért a Jetwing Travel – mely két évtizede van jelen a magyar turisztikai piacon – körültekintően és felelősségteljesen szervezi saját útjait. Az irány Délkelet-Ázsia, valamint az Indiai-óceán térsége, illetve az Egyesült Arab Emirátusok egzotikus városai.

 

A Jetwing Travel tulajdonosa Srí Lanka-i származású, ezzel magyarázható, hogy az egyik fő desztinációnak kezdetektől fogva Srí Lanka (korábban Ceylon) számít, mely az irodának köszönhetően széles körben ismert és keresett úti cél lett a magyar turisták által is. Aki ide indul a Jetwing szervezésében, az biztosan nem fog csalódni, hisz igencsak kézenfekvő a jó helyismeret, ráadásul rugalmas megoldásokkal szolgálhatnak az egyedi igények megvalósításában.

A teljes cikk az alábbi linken olvasható:

https://vjm.hu/az-utazasbol-sosem-eleg-nyissunk-uj-tajak-fele/

Forrás: Világjáró magazin