Megjelent a Jetwing Travel katalógusa

2018-09-09 20:00 | #katalógus #25év #megjelent #indigoétterem #turizmus #WimalMorapitiye #jetwing #sajtó

Indiától Thaiföldig, Dubaitól Baliig kínál körutazásokat és üdüléseket a Jetwing Travel új, téli-tavaszi katalógusa. Elkészült az indiai-óceáni térség specialistájának számító Jetwing Travel 2018-19. évi téli-tavaszi katalógusa.

Indiától Thaiföldig, Dubaitól Baliig kínál körutazásokat és üdüléseket a Jetwing Travel új, téli-tavaszi katalógusa.

Elkészült az indiai-óceáni térség specialistájának számító Jetwing Travel 2018-19. évi téli-tavaszi katalógusa, amelyet a kaposvári székhelyű iroda a sajtónak is bemutatott 2018. szeptember 7-én.

A budapesti Indigo Indiai Étteremben megtartott tájékoztatón Wimal Morapitiyétől, az utazási iroda ügyvezetőjétől többek között megtudtuk: dacára annak, hogy az Indiai-óceán térségében is  minden feltétel megadott ahhoz, hogy az utazók saját maguk szervezzék meg útjukat, a tour operatoroknak továbbra is döntő szerepük van – a turizmus 75-80 százaléka rajtuk keresztül bonyolódik –, mivel jellemzően sokkal jobb árakat kapnak a szolgáltatóktól, mint amelyek az internetes oldalakon elérhetők.

 

A magyar piacon 25 éve jelen lévő Jetwing Travel az elmúlt 3-4 évben évi 10-12 százalékos forgalomnövekedést realizált. Az utasok száma ugyan enyhén visszaesett, azonban a magasabb árfekvésű termékek egyre kelendőbbek.

A teljes cikk az alábbi linken olvasható:

https://turizmus.com/utazas-kozlekedes/megjelent-a-jetwing-travel-katalogusa-1159700

Forrás: Turizmus.com