Jetwing Travel: Srí Lanka mellett új úti célok

2016-09-16 13:24 | #katalógus #megjelent #újdonságok #hilton #jetwing #WimalMorapitiye #kedveltúticél #sajtó

A Hilton Budapest hotelben mutatta be 2016/17-es téli-tavaszi katalógusát a Jetwing Travel, amelynek kínálatában a hagyományos Srí Lanka mellett újdonságként Malajzia, Indokína, Burma és Thaiföld is megjelent.

Wimal Morapitiye, a Jetwing Travel ügyvezető igazgatója elmondta: a Srí Lanka-i útjaival presztizst szerzett utazási iroda mintegy 400 magyarországi partnerirodájának segítségével kínálja hagyományos és új ajánlatait, amelyek között az egyénileg és csoportosan is elérhető utak egyaránt megtalálhatók.  A Jetwing Travel neve nem véletlenül vált eggyé Srí Lankával, hiszen tulajdonosa a legnagyobb Srí Lanka-i magánkézben lévő szállodavállalat.

A szigetország iránti megnövekedett magyarországi érdeklődést jól mutatja, hogy az utóbbi időszakban, évről-évre 20-30 százalékkal több turista keresi fel. Tavaly január–augusztusban 1904 honfitársunk választotta, idén ugyanebben az időszakban már 2561 utas kelt útra, ami 35 százalékos növekedést jelent. A növekedéshez jó alapot adnak a szigetországban végrehajtott fejlesztések is: a Jetwing Hotels 24 szállodája mellé év végére három új épül, miközben olyan nagy szállodaóriások is hotelfejlesztésbe kezdtek, mit a Marriott, a Shangri-La és a RIU. Megújul és bővül a colombói repülőtér is, amihez kötődően 2017. január és április között a repülőtér reggel 8 és délután 4 között zárva tart majd.

A teljes cikk az alábbi linken olvasható:

http://azutazo.hu/jetwing-travel-sri-lanka-mellett-uj-uticelok/

Forrás: Az Utazó