Nászutak

Kedvezmény: -70.000 Ft / fő

Maldív-szigetek / Villa Nautica - Paradise Island Resort****

860.000 Ft-tól

A sziget mérete 230 x 1000 m, a reptéri transzfer gyorshajóval kb. 25 perc. A kristálytiszta lagúnában a színpompás, gazdag élővilág szabad szemmel is látható. Szobái az elmúlt években lettek felújítva.

Seychelle-szigetek és Dubai / AVANI Seychelles Barbarons**** + Hyatt Place Al Rigga Hotel****

Ft-tól

Seychelle-szigetekről hazafelé szakítsa meg utazását Dubai-ba és tegye még érdekesebbé utazását. A pár nap alatt lehetősége nyílhat akár ellátogatni a helyi bazárba vagy felmenni a világ legmagasabb épületébe.

Srí Lanka / Jetwing Blue Hotel*****

Ft-tól

Negombo közkedvelt szállodasorán található, a repülőtértől 15 km-re. A vízparton, modern stílusban megépített, új hotel.

Mauritius / Zilwa Attitude Hotel****

789.000 Ft-tól

A sziget északi részén, Grand Gaube halászfalu közelében található a szálloda. A hotelből kilátás nyílik az északi parthoz közel eső szigetekre, valamint a néhány méterre a parttól megtalálható két privát szigetre.

Kedvezmény: -220.000 Ft / fő

Maldív-szigetek / Royal Island Resort & Spa*****

975.000 Ft-tól

A sziget mérete 800 x 220 m, a nevének megfelelő színvonallal, szolgáltatásokkal varázsolja el vendégeit. A sziget a nemzetközi repülőtértől légi transzferrel 35 perc. Jó ár-érték arány jellemzi.

Bali / Nusa Dua Beach Resort*****

Ft-tól

A 382 szobával rendelkező szálloda Bali déli részén található, egy kis félszigeten a Nusa Dua-i üdülőrészen. Kertjében 3 medence nyújt felfrissülést, 200 méter hosszú homokos strandja pedig csak néhány lépés.