Jetwing.hu hírlevél
Ajánlatot kérek
Ajánlatkérés
Az üzenetet sikeresen elküldtük. Hamarosan jelentkezünk.

2019. júl 25., aug. 15., szept. 26., okt. 23.

Egész évben kedvező árak

2019. júl. 18., aug. 15., szept. 19., okt. 17.

privát sofőr-idegenvezetővel

Egész évben, bármilyen indulási időponttal
Ajánlataink
Srí Lanka / Jetwing Sea Hotel***/ ****

Negombo üdülővároska egyik legújabb, helyi stílusban épült tengerparti szállodája a repülőtértől kb. 16 km-re található.

Srí Lanka / Jetwing Beach Hotel *****

A repülőtértől 15 km-re, Negombo-ban található, közvetlenül a finomhomokos tengerparton.

Srí Lanka / Paradise Beach Hotel***

A repülőtértől 11 km-re, Negombo szállodasorán található, családias hangulatú, szingaléz stílusban épült, kisebb szálloda.

Maldív-szigetek / Sun Island Resort****

Sun Island a South Ari Atollon helyezkedik el, a reptértől kb. 100 km-re. A sziget mérete 1.600 x 440 m, a légi transzfer Male-tól kb. 40...

Maldív-szigetek / Royal Island Resort & Spa*****

A sziget mérete 800 x 220 m , a nevének megfelelő színvonallal, szolgáltatásokkal varázsolja el vendégeit. A sziget a nemzetközi...

Seychelle-szigetek / Beachcomber Sainte Anne Island***** / Mahé

A szálloda egy 220 hektáros privát szigeten található, Mahé-ról 10 perc alatt érhető el hajóval.

India Arany Háromszög körutazás

Fedezze fel Delhi-Jaipur-Agra főbb nevezetességeit magyar nyelvű idegenvezetővel!

Srí Lanka körút + üdülés a Jetwing Sea Hotel****-ben

Sri Lanka legfőbb kulturális nevezetességeit és természeti szépségeit bemutató program.

Srí Lanka körút + üdülés a Jetwing Beach Hotel*****-ben

Srí Lanka legfőbb kulturális nevezetességeit és természeti szépségeit bemutató program.

Mauritius / Tamassa - An all inclusive Resort****

A sziget déli részén, Bel Ombre halászfalu közelében, közvetlenül a parton található egy trópusi kertben, kb. 45 km-re a repülőtértől,...

Seychelle-szigetek / Paradise Sun Hotel**** / Praslin

A 80 szobás szálloda Praslin-sziget észak-keleti részén, a 3 km hosszú Cote d'Or Beach fehér homokos partszakasz végénél, egy trópusi...

Mauritius / LUX* Belle Mare Hotel*****

A sziget keleti részén, Belle Mare település közelében, közvetlenül egy szép, finom homokos strandon található ez a luxus kategóriájú...

Országok
Arab Emirátusok

A Perzsa-öböl partján elterülő, hét emírséget - Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Umm Al Quwain, Ras al Khaimah, Fujairah - egyesítő ország egykor beduin törzsek és gyöngyhalászok lakóhelye volt. A XXI. sz-ra azonban csillogó és zöldellő oázissá változott a homokdűnék között. A tradicionális arab világnak és a nyugati modern fényűzésnek egyedi keverékeként ma már nemcsak a kereskedőket, hanem turisták tömegeit is ellenállhatatlanul vonzza.

India

Ezerarcú India: Arannyal és drágakövekkel ékesített márványpaloták tövében a szegények viskói; a Himalája jégsapkával borított, sok ezer méter magas hegycsúcsai és az óceán napsütötte partjai; önsanyargató, megszállott jógik és a túláradó földi örömök képei; az erőszakmentesség prédikátorai és isteneket kiengesztelő véres áldozatok – mindez együttesen jelenti Indiát, az ezerfejű kígyót, mely ősrégi, halhatatlan, végtelenül ellenálló.

Indokína

Az Indokínai-félsziget keleti felének három országa, Vietnám, Laosz és Kambodzsa természeti szépségeivel és egyedülálló építészeti kincsekkel bűvöli el az ide látogatót. Lélegzetelállító tájak, UNESCO világörökségi helyszínek, vallási emlékhelyek és kulturális programok várják a turistákat. A kirándulások fáradalmát a Dél-kínai-tenger homokos tengerpartján pihenhetik ki.

Indonézia - Bali

Bali Földünk legnagyobb szigetvilágának az Indonéz Köztársaságnak igazi gyöngyszeme, trópusi édenkertje, az Istenek szigete

Malajzia

E délkelet-ázsiai ország két, egymástól kb. 650 km távolságba lévő részből áll: a Maláj-félszigeten elterülő Nyugat-Malajziából és Borneó szigetén északi területét elfoglaló Kelet-Malajziából. Az ország az i.e. évezredekben már lakott volt. Gazdasága, többek között az idegenforgalom is jól fejlődik. UNESCO Világörökség helyszínekkel rendelkezik. A külföldi turistákat szívesen látják, akik a sok természeti szépségen – csodálatos esőerdők, mangrove erdők, fennsíkok, hegyvidék - és kulturális látnivalón kívül fejlett infrastruktúrával, finom konyhával és gyönyörű tengerparti nyaralóhelyekkel szembesülhetnek.

Maldív-szigetek

Az Indiai-óceánban, az Egyenlítő magasságában 800 km hosszan húzódó korallzátonyfüzér 1196 szigetet számlál. Ebből csupán 200-at népesítenek be az őslakosok, s további közel száz szigeten valóságos „Paradicsom” várja a pihenésre vágyókat és a búvárkodás szerelmeseit. Ez utóbbi szigeteken az egyedüli építmény maga a szálloda, a hozzá tartozó éttermekkel, bárokkal, sportlétesítményekkel.

Mauritius

Az Indiai-óceánban ragyogó smaragdnak tűnő ország területe 2.039 km2, legközelebbi szomszédja Madagaszkár. Az „örök nyár szigetének” lakói szeretettel fogadják a távolról oda érkező turistákat. 170 km hosszú, fehér homokos tengerpartján kívül különlegessége és egyedisége gazdag állat- és növényvilágában is megmutatkozik. Káprázatos látványt nyújtanak a hatalmas botanikus kertek, cukornád- és trópusi gyümölcs ültetvények. Érintetlen erdeiben szarvasok, vaddisznók, makákók és számos madárfaj szabadon éli világát. Nászutasoknak, pihenni vágyóknak és a búvárkodás szerelmeseinek egyaránt varázslatos élményeket kínál.

Mianmar (Burma)

Az „ezer pagoda országaként” is ismert Mianmart manapság több ezer külföldi turista keresi fel évről évre. Az ide látogatók egy teljesen misztikus, felfedezetlen világgal találkozhatnak utazások során.

Nepál

A Himalája hegyei között rejtőző kis országot főként két okból keresik fel a turisták. Egyik kuriózuma az ország területének 80%-át elfoglaló Himalája hegység. 8000 méter fölé magasodó csúcsaival nem csak a hegymászókat vonzza, hanem mindenkit elvarázsol hegyvonulatainak fenséges látványával. A hely másik fő vonzereje évszázados, évezredes műemlékeiben rejlik, melyeknek köszönhetően szó szerint élő múzeumba csöppen az ide látogató. Szinte egymást érik a hindu és buddhista templomok, szent helyek meghatározzák az itteni települések légkörét.

Seychelle-szigetek

Édenkert az Indiai-óceánban: káprázatos színek, csodás növényzet, vakítóan fehér, homokos partok, lélegzetelállító gránit sziklák, igazi álomvilág az ide látogatók számára. A szigetek mindegyikének saját varázsa van, kivételes szépségük és gondosan megóvott növény- és állatviláguk tette őket híressé. Itt élnek a világ legnagyobb szárazföldi teknősei, és a Földön egyedül itt található a Coco-de-Mer pálma (tengeri kókusz), mely 200 évig is élhet. A három legnagyobb szigeten ( Mahé, Praslin és La Digue) él a helyiek többsége, akik rendkívül kedvesek, barátságosak és segítőkészek. Még az is előfordulhat, hogy meghívják a turistát vacsorázni.

Srí Lanka

Srí Lanka – mely sokak által Ceylon néven ismert – régóta kedvelt úticélja a távoli országokból érkező turistáknak, s nem véletlenül. Zavarba ejtően sokszínű, egzotikus szépségű világ: vallások, kultúrák tarka keveréke, a fauna és a flóra trópusi szimfóniája és nem utolsósorban vendégszerető lakosai várják a látogatókat.

Thaiföld

Ősi romvárosok, arany Buddha-szobrok, kulturális világörökségek, vendégszerető, mindig mosolygó lakosság, fűszeres ételek, zöldellő őserdők, végeláthatatlan rizsföldek, trópusi éghajlat, hosszú, homokos tengerpartok. Talán röviden így jellemezhetjük Délkelet-Ázsia harmadik legnagyobb országát, Thaiföldet.

Katalógus
Kövess Minket
Kapcsolat
Telefon
+36 82 511 190
Mobil
+36 30 999 46 46
Fax
+36 82 526 585
E-mail
info@jetwing.hu
Cím
7400 Kaposvár, Fő utca 53.
Nyitvatartás
Hétfő
09.00 - 17.30
Kedd
09.00 - 17.30
Szerda
09.00 - 17.30
Csütörtök
09.00 - 17.30
Péntek
09.00 - 17.30
Szombat
zárva

A Jetwing Travel cookie-kat (sütiket) használ a weboldalán annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa a látogatói részére.
Adatvédelmi nyilatkozat