Maldív-szigetek / Holiday Inn Kandooma****

Árkalkuláció

Maldív-szigetek a turisták körében a fehér strandok, a korallzátonyok, a víz alatti állatvilág, a luxus üdülőhelyek és a romantikus élvezetek miatt kedvelt.


Tökéletes hely a felmelegedésre és pihenésre!

Fedezze fel a Kandooma Resort sziget óceán-partját, ahová eljutni is varázslatos, hiszen a pihenés előtt egy 40 perces hajó út várja. A szigetre megérkezve pihenhet a pálmafák árnyékában, vagy akár merülhet türkízkék, tiszta vízben. 

Kényelmes szobák mindenkinek

Válasszon a tengerparti, illetve a víz feletti villák bármelyike közül, a kényelem garantált lesz! A tengerparton található ikervillákból kilépve máris a fehérhomokos part simogatja a lábát, a szobában pedig élvezheti a légkondiciónáló által nyújtott enyhébb levegőt, chatelhet a barátaival a wifi segítségével, de akár esténként egy filmet is megnézhet a legmodernebb tévéképernyőn. Ha pedig megszomjazna, élvezze a minibár kínálatát. Esténként pedig élvezze a tusolást a félig nyitott fürdőszobában!

Ízletesen induljon a nap

Ha teával, vagy kávéval szokta a napot indítani, akkor ezt a szokását se kell elhagynia a pihenése alatt, hiszen a szobájában tea-illetve kávéfőzőt talál, majd folytassa a napot egy finom és kiadós reggelivel. Ha megéhezne a nap folyamán, a szigeten éttermek és bárok gondoskodnak róla, hogy megtalálja ízlésének leginkább megfelelő fogásokat és koktélokat.

Hozza ki a maximumot a pihenéséből!

A resort szigeten található egy klassz, teraszos kialakítású medence, egy kényesztető jacuzzi, a sportolni vágyóknak pedig fitnesz központ és egyéb beltéri lehetőségek állnak rendelkezésére. Mindenképpen látogasson el a különleges SPA részlegre, ahol teljes felfrissülésre számíthat - számos masszázs- illetve kezelés lehetőséggel várják a vendégeket az 5 kezelőszoba és 2 deluxe kezelő villa egyikében, természetes és ízléses környezetben.

Fedezze fel, mit rejt a víz varázslatos világa!

Keresse fel a legszebb merülőhelyek valamelyikét, és ismerje meg, milyen titkok rejtőznek a víz felszíne alatt. A sziget jól felszerelt, modern búvárközpont munkatársai nyújtanak segítséget a mélyvízi- és a könnyűbúvárkodáshoz egyaránt, hogy biztonságosan teljen a varázslat.

Gyerekeknek is életre szóló élmény!

Az úgynevezett  ,,Kids Club Kandoo,, szervez beltéri foglalkozásokat légkondicionált teremben, illetve kültéri gyermekmedencével kínál szórakozási lehetőséget 4-12 éves korosztálynak. A 6-14 éves tinik pedig egy 3 napos szörf-táborban próbálhatják ki magukat, miközben megtanulják e vízi sportnak az alapjait, így lesz páratlan a nyaralás a gyermekeknek, illetve a szülőknek!

Egy nyaralás mely örökre a szívében marad!

Ne hagyja ki ezt a varázslatos pihenést, és kerülje el a téli hideget!


Foglaljon most, hogy biztos elkerülje a téli hideget!
Korlátozott Helyek állnak rendelkezésre!
 

Az Indiai-óceánban az Egyenlítő közelében füzérszerűen elnyúló korallzátonyok sora alkotja az országot. A szárazföld mindössze 298 km2, így a Föld egyik legkisebb köztársasága. A kis szigetek mindegyike hófehér homokos tengerparttal, kristálytiszta vízzel, színes koralltelepekkel, trópusi növényvilággal várja a pihenésre vágyókat és a búvárkodás szerelmeseit. Vízi és szárazföldi sportlehetőségek, horgászprogramok és SPA kezelések közül választhat az ide érkező. A szállodák hangulatos bungaló típusú épületekből állnak. Legyen szó akár romantikus nyaralásról, tengerparti esküvőről vagy aktív kikapcsolódásról, mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelőt.

Időjárás: Trópusi, a szárazabb időszak novembertől áprilisig tart, míg májustól októberig csapadékosabb az időjárás. Trópusi eső egész évben bármikor előfordulhat. A hőmérséklet egész évben 30°C körül alakul.
Szálláshely elfoglalás: A nemzetközi előírásoknak megfelelően a szálláshelyeket délután 13:00-tól lehet elfoglalni és az utolsó napon 12:00-ig el kell hagyni. Egyes szállodákban lehetőség van - felár ellenében - a korai bejelentkezésre, illetve késői kijelentkezésre. A lehetőségekről érdeklődjön irodánkban, illetve a helyszínen.
Valuta, pénzváltás: A helyszínen felmerülő költségeket Euroban vagy USA dollárban (csak a 2006 után nyomtatott bankjegyeket fogadják el), a kijelentkezéskor kell fizetni. Az ismert bankkártyák (Visa és Mastercard) is használhatóak.
Nyelv: Hivatalos nyelv a divehi, de a szállodákban angolul, és németül is beszélnek.
Vallás: muszlim (kirándulások alkalmával a helyiek lakta szigetekre vállat és térdet takaró öltözet is elvárt).
Hálózati feszültség: 220 V, a csatlakozó hárompontos, ezért adapter szükséges.
Telefonálás: A mobiltelefonok működnek, de a szállodákból is lehet telefonálni, 1 perc kb. 1.500 Ft.
Egészségügyi tanácsok: Kötelező védőoltás nincs. Napégés, rovarcsípés és emésztőrendszeri megbetegedések (bár utóbbi kettő ritkán fordul elő) kezelésére való gyógyszerekkel elővigyázatosságból készüljenek.
Öltözködés: Könnyű, pamut nyári ruhadarabok javasoltak (a légkondicionált helyiségek miatt egy pulóver, kardigán hasznos lehet). Az éttermekbe nem illik fürdőruhában bemenni. A helyi falvakba, templomba történő látogatások során szintén megfelelő - vállat és térdet takaró - ruházat viselése ajánlott. Tilos a nudizmus és a monokini. Fürdőcipő javasolt a korallok miatt. Trópusi zápor az éghajlatból adódóan bármikor előfordulhat. A napégés elkerülésére is fordítsanak gondot.
Kábítószer, drogok: Kábítószerek, drogok birtoklásáért és élvezetéért szigorú büntetés jár, mely a turistákra is vonatkozik.
Transzfer: A repülőtér egy külön szigeten található, ahol a részvételi jegy felmutatása után adnak tájékoztatást a transzfer indulási helyéről és idejéről. A választott szigettől függően gyorshajóval, belső repülőjárattal vagy hidroplánnal jutnak el a szállodába. A szigeteken külön idegenvezetés nincs, angol nyelvű asszisztencia áll rendelkezésre.
Hazautazás: A reptéri transzfer idejéről a hazautazás előtti napon, a recepciónál kell érdeklődni. Az aktuális adatokat általában meg is tekinthetik a kifüggesztett monitoron vagy táblán.
Vízellátás: A csapvíz tisztított tengervíz, fogyasztását nem javasoljuk.
Kábítószerek, drogok birtoklásáért és élvezetéért szigorú büntetés jár, mely a turistákra is vonatkozik. Tilos alkohol, pornográf irodalom, fegyverek és kábítószer bevitele.
Borravaló, szervizdíj: A szolgáltatások igénybevételekor általában 10% felárat számolnak fel szervízdíjként. Kérjük, ne feledkezzenek meg arról az általános nemzetközi gyakorlatról, miszerint ha elégedett a helyi idegenvezető(k), buszsofőr(ök), pincérek, csomaghordók szolgáltatásaival, illik borravalót adni.
Beutazási szabályok: magyar állampolgároknak előzetesen igényelt vízum nem szükséges. 30 napot nem meghaladó tartózkodáshoz az ingyenes tartózkodási engedélyt a helyszínen kapják meg. Az útlevélnek a hazautazástól számítva még legalább 6 hónapig érvényesnek kell lennie.
Időeltolódás: télen +4 óra, nyáron +3 óra.

A Maldív-szigetek egész évben ideális nyaralóhely. Nappal általában forró és párás a levegő, amit az állandó, lágy szellő tesz elviselhetővé. A hőmérséklet ritkán esik 25 °C alá és általában eléri a 30°C-os határt. A víz hőmérséklete 25-29 °C között ingadozik, ami tökéletes körülményeket biztosít. Minden évben két monszun sújt le a Maldív-szigetekre: északkeleti monszun (száraz szezon) és délnyugati monszun (nedves szezon). A száraz monszun idején - ami novembertől áprilisig tart - a legjobb idelátogatni, amikor valószínűleg kék eget és napsütést találunk. A főszezonon kívüli időszakban a délnyugati monszun alatt (májustól októberig) a forró napokat gyakran szakítják félbe viharok és trópusi zivatarok, de ez még akár kellemes is lehet a forróságban. 
Trópusi zápor bármikor előfordulhat a száraz időszakban is.

 

Árkalkuláció